Till alla menyer ingår valfria tillbehör.
Det går bra att kombinera egen trerättersmeny!
Meny ett 470:-
Förrätt
Mozarella caprese
Krämig boffelmozarella, skivade tomater, olivolja, svartpeppar, ruccolasallad, färsk basilika
Varmrätt
Fileto ai ferri
Oxfilé med tre olika såser
Bearnaisesås, avocado, aioli
Efterrätt
La Catalana
Vaniljglass med rostade valnötter och knäcksås
Serveras i keramikkrus
Meny två 475:-
Förrätt
Scampi all’aglio
Vitlöksfrästa scampi med sambal, persilja och vitlöksbröd
Varmrätt
Fileto al porcini Marco polo
Oxfilé med karljohansvampsås
Efterrätt
Pannacotta
Vaniljpannacotta med hemgjord hallonsås
Meny tre 479:-
Förrätt
Bruschetta al Parma
Vitlöksgrillat lantbröd med tärnade tomater, olivolja, vitlök, ruccola, parmaskinka, mozarella och färsk basilika
Varmrätt
Fileto al pepe
Pepparstek med cognacpepparsås
Efterrätt
Tiramisu
Italiensk specialdessert
Meny fyra 450:-
Förrätt
Antipasto mistro
Blandade italienska charkuterier: Parmaskinka, bresaola, italiensk salami, ruccola, mozarella, basilika
Varmrätt
Fileto d escoler
Smörstekt gösfilé med grillade grönsaker
Serveras med spenat och limesås
Efterrätt
Klassisk Creme Brulée
Meny fem 480:-
Förrätt
Bruschetta al avocado
Avocadohalvor fyllda med tärnade tomater, vitlök, olivolja, krämig buffelmozzarella på ruccolabädd toppad med parmesan, basilika och pinjenötter
Varmrätt
Filetto d’agnello all’aglio
Helstekt lammfilé med vitlök, sauterade grönsaker och rödvinsås
Efterrätt
Kokosglass
Meny sex 400:-
Förrätt
Insalata di pomodoro
Tomatsallad med rödlök, kalamata oliver, basilika, ruccolasallad, olivolja
Varmrätt
Salmone all’Italiana
Kantarell- och pesto överbakad laxfjäril med hummer- och gräslöksås
Efterrätt
Kladdkaka med glass