Carni – Kötträtter

Bistecca di Vitello

Kalvbiff med chilibearnaise 269:-

Scaloppine di Vitello Parma

Parmaskinka och mozzarellafylld kalvschnitzel med krämig limesås 279:-

Filetto d’ agnello all’Aglio

Helstekt lammfilé med vitlök, sauterade grönsaker, och rödvinssås 269:-

Filetto al Porcini Marco Polo

Oxfilé med Karl Johansvampsås 279:-

Filetto ai ferri

Oxfilé med tre olika såser: bearnaise, avocado, aioli 285:-

Filetto al Colombo

Oxfilé på en spegel av gorgonzolasås 280:-

Filetto al Pepe

Pepparstek med cognacpepparsås 285:-

Filetto ai Alfredo

Oxfilé med rödvinssås smaksatt med calvados och salvia 285:-

Filetto di Manzo

Oxfilé med krämig parmesansås och sauterade grönsaker samt hyvlad parmesan 290:-

Mix a la Parma med 4 såser

Kalv-oxfilé, lammfilé med bearnaisesås, rödvinssås, aioli, avocado 335:-

Tomatsallad med rödlök

45:-

Liten grönsallad

45:-

  • Bistecca di Vitello

    Kalvbiff med chilibearnaise 217:-

  • Scaloppine di Vitello Parma

    Parmaskinka och mozzarellafylld kalvschnitzel med krämig limesås 229:-

  • Filetto d’ agnello all’Aglio

    Helstekt lammfilé med vitlök, sauterade grönsaker och potatisgratäng 227:-

  • Filetto al Porcini Marco Polo

    Oxfilé med Karl Johansvampsås 229:-

  • Filetto ai ferri

    Oxfilé med tre olika såser: bearnaise, avocado, aioli 230:-

  • Filetto al Colombo

    Oxfilé på en spegel av gorgonzolasås 230:-

  • Filetto al Pepe

    Pepparstek med cognacpepparsås 231:-

  • Filetto ai Alfredo

    Oxfilé med rödvinssås smaksatt med calvados och salvia 232:-

  • Filetto di Manzo

    Oxfilé med krämig parmesansås och sauterade grönsaker samt hyvlad parmesan 245:-

  • Mix a la Parma med 4 såser

    Kalv-oxfilé, lammfilé med bearnaisesås, rödvinssås, aioli, avocado 298:-

Pollo

Pollo al Parma

Kycklingfilé fylld med mozzarella och parmaskinka. 220:-
Serveras med örtsås och valfri potatis

Till alla kötträtter...

serverar vi klyftpotatis, potatisgratäng, pommes frites eller pasta fettucini samt sauterade grönsaker

 

Vid allergi

Var vänlig kontakta personalen!