Till alla menyer ingår valfria tillbehör.

Det går bra att kombinera egen trerättersmeny!

Meny ett 470:-

Förrätt

Mozarella caprese

Krämig boffelmozarella, skivade tomater, olivolja, svartpeppar, ruccolasallad, färsk basilika

Varmrätt

Fileto ai ferri

Oxfilé med tre olika såser

Bearnaisesås, avocado, aioli

Efterrätt

La Catalana

Vaniljglass med rostade valnötter och knäcksås

Serveras i keramikkrus

Meny två 475:-

Förrätt

Scampi all’aglio

Vitlöksfrästa scampi med sambal, persilja och vitlöksbröd

Varmrätt

Fileto al porcini Marco polo

Oxfilé med karljohansvampsås

Efterrätt

Pannacotta

Vaniljpannacotta med hemgjord hallonsås

Meny tre 479:-

Förrätt

Bruschetta al Parma

Vitlöksgrillat lantbröd med tärnade tomater, olivolja, vitlök, ruccola, parmaskinka, mozarella och färsk basilika

Varmrätt

Fileto al pepe

Pepparstek med cognacpepparsås

Efterrätt

Tiramisu

Italiensk specialdessert

Meny fyra 450:-

Förrätt

Antipasto mistro

Blandade italienska charkuterier: Parmaskinka, bresaola, italiensk salami, ruccola, mozarella, basilika

Varmrätt

Fileto d escoler

Smörstekt gösfilé med grillade grönsaker

Serveras med spenat och limesås

Efterrätt

Klassisk Creme Brulée

Meny fem 480:-

Förrätt

Bruschetta al avocado

Avocadohalvor fyllda med tärnade tomater, vitlök, olivolja, krämig buffelmozzarella på ruccolabädd toppad med parmesan, basilika och pinjenötter

Varmrätt

Filetto d’agnello all’aglio

Helstekt lammfilé med vitlök, sauterade grönsaker och rödvinsås

Efterrätt

Kokosglass

Meny sex 400:-

Förrätt

Insalata di pomodoro

Tomatsallad med rödlök, kalamata oliver, basilika, ruccolasallad, olivolja

Varmrätt

Salmone all’Italiana

Kantarell- och pesto överbakad laxfjäril med hummer- och gräslöksås

Efterrätt

Kladdkaka med glass